Opruimingsuitverkoop:

Mimaki showroom modellen

Aanbod

Wegens opruiming in onze showroom, bieden wij onderstaande Mimaki showroom modellen voor zeer aantrekkelijke prijzen aan.

De modellen zijn in perfecte staat en direct beschikbaar. Pak nu uw voordeel, OP = OP!

 

Wilt u meer weten over de modellen, neem dan contact op met één van onze vakspecialisten via onderstaande buttons of bel 0344-578165.

 

Hieronder een overzicht van de beschikbare modellen:

Mimaki JFX200-2513

De Mimaki JFX200-2513 print tot 8 platen van 2.440 x 1.220mm per uur. De nieuwe functie MCC (Mimaki Clear Control) maakt het mogelijk om full color te printen en tegelijkertijd transparante inkt te gebruiken. Beelden kunnen direct op harde materialen tot wel 50mm dik worden geprint.

 

Uitgerust met de zeer aantrekkelijke LUS 120 inkt die een literprijs heeft van € 100,00 en deze inkt is 170% flexibel.

 

Goed om te weten de Mimaki JFX200 2513 is in 2015 is uitgeroepen tot beste UV vlakbedprinter, een echte winnaar dus!

Mimaki CJV300-160

Printen én snijden op één compacte machine. Een enorm kleurbereik, dankzij een nieuwe oranje inkt en lichte zwarttinten. En continu blijven doorprinten zonder kwaliteitsverlies, ook als er een nozzle uitvalt.

 

Dat zijn slechts een paar van de vele redenen dat de Mimaki CJV 300 serie tijdens de EDP Awards 2015 werd uitgeroepen tot de beste printer/cutter op de markt.

 

Snel printen tot wel 105,9 m2 per uur en met 8 kleuren een enorm kleur bereik.

Mimaki CJV 150-160

Dé Mimaki CJV 150 160 is het instapmodel in het printen en snijden op één machine, ons showroommodel is uitgerust met de budget BS4 eco-solventinkten.

 

Maximale printsnelheid is tot 56.2m2 per uur en print alleen met CMYK. Meer weten over deze printer, laat het dan maar weten we geven graag een demo op deze machine.

Mimaki CG-160FXII

De Mimaki CG-FX160 II is een topklasse snijplotter geschikt voor jarenlang intensief gebruik. Deze toestellen beschikken over een sensorsysteem voor het herkennen van snijtekens.

 

Dankzij innovatieve Mimaki technologie kunnen deze Mimaki CG FXII serie snijplotters volledige rollen stickers zéér precies contour snijden.

 

Overige features zijn de unieke Mimaki halfcut en overcut functies die zorgen voor een maximale tijdwinst en materiaalbesparing.

Mimaki JV300-160

Wilt u topsnelheid én topkwaliteit? Maak kennis met de Mimaki JV300. Met een maximale snelheid van 105,9 m2 per uur is het een echte productiemachine.

 

Behalve snel is hij trouwens ook extreem nauwkeurig; U kunt er een afdrukresolutie tot 1440 dpi mee halen. Dat maakt hem niet alleen de ideale vervanger voor de JV33, maar ook voor de JV5.

 

En wat dacht u van de superscherpe letters, lijnen en hoeken? Omdat de inkt in een kaarsrechte lijn op het substraat gespoten wordt, in bijna perfect ronde druppels, krijgt u met de JV300 een extreem hoge puntzuiverheid.

Mimaki UJF-3042 MKII

Mimaki UJF-3042 MkII biedt een superieure kwaliteit op A3 formaat.

De UJF-3042 MkII is de nieuwste generatie UV-vlakbedprinter van Mimaki. Ze komen in de plaats van het  eerdere model, de UJF-3042HG.

 

De nieuwe printers tonen aan hoe Mimaki voortdurend investeert in onderzoek en ontwikkeling om steeds opnieuw markt leidende oplossingen te bieden.

 

Nieuw aan de printers is dat ze een nóg hogere productiviteit, printkwaliteit en flexibiliteit bieden dan hun succesvolle voorgangers, tot wel 20% sneller!

Mimaki JV400 160 LX

De JV400LX heeft een nog breder kleurbereik door de toevoeging van de kleuren oranje en groen en tevens is dit ‘s werelds eerste Latex printer die voorzien kan worden van witte inkt.

 

De innovatieve watergebaseerde latex inkten zijn geurloos en hebben geen schadelijke vluchtige organische stoffen (VOC’s) en zijn vrij van gevaarlijke luchtverontreinigende oplosmiddelen. Deze eco-vriendelijke inkt heeft geen extra ventilatie-apparatuur nodig en is beter voor het milieu.

 

Verkrijgbaar in 6 kleuren (CMYK en oranje en groen) plus wit voor eindeloze kleur veelzijdigheid.

© 2017 Igepa - Proudly created by [ digified ]

  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Twitter Icon